Cukrászdák és cukrászati műhelyek látogatása:
A képzés célja:
A képzés célja, hogy a képzésben résztvevő betekintést nyerjen a különböző cukrászdák és cukrászati műhelyek mindennapjaiba.
A képzés célcsoportja:
A cukrászok szakmai oktatásában résztvevő oktatók.
A képzés óraszáma: 6 óra
A programba való bekapcsolódás feltételei: középfokú végzettség.
Szakmai előképzettség: Cukrász vagy Pék-cukrász vagy Vendéglátó szakmenedzser/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Vendéglátó szakmenedzser/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Felsőfokú közgazdász asszisztens vendéglátó szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával, vagy Turizmus-vendéglátás alapképzési szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Üzleti szakoktató alapképzési szakirány/cukrász szakképesítő vizsgával vagy Tanári mesterképzési szak közgazdász tanári szakon/cukrász szakképesítő vizsgával.
Egészségügyi alkalmassági követelmény: Érvényes foglalkozás egészségügyi kiskönyv/igazolás.
Szakmai gyakorlat területe és időtartama: Cukrászat 1 év.
A képzés során megszerezhető dokumentum: tanúsítvány
Vizsgainformáció:
Nem tartozik hozzá vizsga. A résztvevő teljesítményének mérése: oktatói megfigyelés, egyéni és csoportos visszacsatolás, visszakérdezés, megbeszélés
A képzés során megszerezhető kompetenciák/tanulási eredmények:
- Megismeri a cukrászdák és a cukrászati műhelyek berendezéseit, részeit.
- Megismeri a műhelymunkák munkafázisait, betekintést nyer a cukrászdák mindennapjaiba.
- Megismeri és használja a témához kapcsolódó modern eszközöket, berendezéseket és alapanyagokat.
- Felismeri és azonosítja a látottak és az elsajátítottak alapján az alkalmazandó releváns technológiákat.
Tananyagegység:
- Cukrászdák és cukrászati műhelyek látogatása
Amennyiben képzésünk felkeltette az érdeklődését, kérem keressen az oktker@oktker.hu email címen vagy a 06-88/421-080 telefonszámon és adunk további tájékoztatást!
Kérésre a teljes képzési program megtekintését biztosítjuk!